m

Smoothie Bar

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. In vulputate tellus justo, at vehicula tortor facilisis sit amet. Aliquam a tortor ac mauris auctor.

m

High Tea in Leeuwarden

Locaties

Een overzicht van de gezelligste & leukste High Tea in Leeuwarden – Friesland!

Wat is er nou gezelliger dan onder het genot van heerlijke thee en een berg heerlijke hapjes lekker te bij te praten met jouw vriendinnen? High Tea Leeuwarden maakt het voor jou extra gemakkelijk om een keuze te maken.

Heb jij zin in een gezellige high tea in Leeuwarden? Een high tea op één van de mooie locaties in Leeuwarden geeft je even dat ontspannen gevoel. Je geniet van hartige en vooral zoete hapjes. Wat is er nou gezelliger dan een een dagje Leeuwarden en met je vriendinnen of je moeder te genieten van al dat lekkers? Maar waar vind je in Leeuwarden nou de lekkerste high tea? Wij hebben (speciaal voor jullie😈) alle High Tea’s in Leeuwarden getest. Wij geven op onze website dan ook weer welke High Tea’s er zijn en wat onze ervaring is geweest.

De Vrienden Ommen

De-Vrienden-Ommen

De Vrienden in Ommen is de ideale locatie voor een gezellige high-tea. Gezellig bijkletsen met familie of vrienden terwijl je geniet van een ruime keuze zoete en hartige lekkernijen.

Brownies & Downies

Brownies-and-DownieS

Iedereen gaat met een glimlach de deur uit, dat is waar Brownies & DownieS voor gaan. Kom genieten van een uitgebreide high-tea verzorgt door onze kanjers.

Las Tapas

Las-Tapas

Al ruim zeventien jaar kun je hier genieten van de lekkerste lekkernijen. De high-tea bestaat uit verschillende zoete hapjes, hartige hapjes en warme gerechten. Keuze zat!

Uw locatie hier?

Biedt u een High Tea aan in Leeuwarden en wilt uw zichtbaar zijn op www.hightealeeuwarden.nl? Dat kan! Neem contact met ons op via het contactformulier.